1 grudnia 2019 (niedziela) w godz. 9.00-20.00

Program imprezy

9.00 – rozpocznie się pływanie w ramach Memoriału oraz kiermasz świąteczny połączony z degustacją ciast i napoi, a także z prezentacją artykułów kosmetycznych i możliwością zakupu świątecznych dekoracji.
11.00 – bajki w grocie solnej czyta Pani Joanna Kitlas – Wicestarosta Powiatu Monieckiego
13.00 – zakończenie rywalizacji w ramach VII Memoriału Waleriana Stypułkowskiego i dekorację nie tylko najlepszych, ale i dodatkowo wszystkich uczestników.
14.00-20.00 – możliwość zbadania składu ciała i określenia wieku metabolicznego
16.00 – kolejne czytanie bajek w grocie solnej
16.00-19.00 – możliwość dokonania pomiaru ciśnienia tętniczego
17.00 – można będzie zasięgnąć porady dietetyka, otrzymać pomoc w doborze ćwiczeń oraz uzyskać szczegółową analizę wyników pomiarów metabolicznych. W roli doradcy wystąpi niezastąpiony Maciej Waśniewski
19.30 – nastąpi losowanie nagród wśród wszystkich osób, które skorzystały 1 grudnia z oferty Pływalni. Do wygrania sporo nagród, m.in. drukarka, sokowirówka, zestawy kosmetyków i in.
Najbliższa niedziela jest dniem promocyjnym na Pływalni i bilet na pływanie razem z sauną, jacuzzi i zjeżdżalnią kosztuje jedynie 5 złotych za pierwszą godzinę. Warto więc przyjść, zainwestować w swoje zdrowie, a przy okazji wesprzeć potrzebującego maleńkiego Kajtka. Warto też wspomnieć Pana Waleriana Stypułkowskiego, pierwszego Dyrektora poprzedniej monieckiej Pływalni, a także nauczyciela wychowania fizycznego, a przede wszystkim wspaniałego człowieka.
Zapraszamy serdecznie

Bogdan Sierba Dyrektor Pływalni Powiatowej w Mońkach